Nowe Mercato

Food&Friends

Nowe Mercatostart0001

Gdańska restauracja Mercato od niedawna szczyci się zmienionym wizerunkiem. Szef kuchni Adam Woźniak, nominowany w pierwszej polskiej edycji prestiżowego przewodnika Gault & Millau w kategorii „szef jutra”, inspirację dla nowej filozofii tego miejsca czerpał z przeszłości Pomorza. O tym, co dała fuzja przeszłości z przyszłością, przekonaliśmy się podczas uroczystego ponownego otwarcia Mercato.

 

 

Cały artykuł znajdziesz w naszym magazynie nr 2/2015 (24).

 

  • Nowe_Mercato0001
  • Nowe_Mercato0002
  • Nowe_Mercato0003
  • Nowe_Mercato0004
  • Nowe_Mercato0005
  • Nowe_Mercato0006
  • Nowe_Mercato0007
  • Nowe_Mercato0008
  • Nowe_Mercato0009

 

Share