Tajemnice szefów kuchni, czyli gotuj jak PRO! Część II. Chleb

Food&Friends

Jadalnia chleb

Drugą odsłonę naszej serii poświęcamy chlebowi naszemu powszedniemu w wersji de luxe. W jego świat wprowadzą nas chef de pâtisserie Małgorzata Ziółkowska i pâtissier Michał Karczewski z poznańskiej Jadalni. Szef kuchni Piotr Markowski zadba z kolei o pierwszorzędne dodatki do udekorowania pachnącego pieczywa, którego skosztujemy podczas pikniku na łonie natury. Z nimi nam się upiecze! 

 

 

 

 

Cały artykuł znajdziesz w naszym magazynie nr 3/2015 (25).

  • Chleb0001
  • Chleb0002
  • Chleb0003
  • Chleb0004
  • Chleb0005
  • Chleb0006
  • Chleb0007
  • Chleb0008
  • Chleb0009

 

 

Share