Dania główne

Pokaż # 
"Lasagne" marchewkowa
"Pulled pork"
Buraki i kozi ser w otwartej „lasagne”
Burger z dzika
Cielęcina w koperku
Comber jagnięcy z gruszką w rozmarynie
Danie jednogarnkowe z karkówki z pieczoną żółtą cebulą, selerem korzeniowym i marchewką oraz ze szpikiem pieczonym z ziołami i czosnkiem
Fish'n'chips
Gorzka pomarańcza z dorszem i czosnkiem
Gołąbki w liściach jarmużu z tłuczonymi ziemniakami z dodatkiem jarmużu, podawane z przyrumienionym masłem z borówką brusznicą
Grillowany okoń
Grillowany łosoś z sałatką z ziemniaków, pomidorów, fasoli i rzodkiewek
Gulasz z kurczaka z pomidorami i papryką
Karkówka
Kotlet schabowy ze świni rasy „berkshire” podawany z „compote” z szalotki i borowików oraz z pieczonym selerem korzeniowym
Krucha wieprzowina z „tagliatelle”
Kurczak z estragonem podawany z fasolą i kabaczkiem
Kurczak z pomidorami i przygotowanym na maśle winegretem pomidorowym
Makrela
Mostek jagnięcy z plackami ziemniaczanymi, duszoną cykorią i szpinakiem oraz z „pesto” z czerwonej papryki
Ossobuco z gremolatą
Podsmażane zielone i białe szparagi z filetem z cielęciny i sosem z zapiekanego czosnku
Polędwica z jelenia z salsefią i pietruszką, sos jarzębinowy
Policzki z prosięcia z tłuczonym selerem i glazurowaną marchewką
Pudding z kapusty z jesiennymi jabłkami
Sandacz z zieloną fasolką, szpinakiem i pianą chrzanową
Smażone w cytrynie i szałwii "gnocchi" z karkówką cielęcą, soczewicą i czerwoną cebulą
Smażony grzbiet dorsza z prażoną dynią i frytowaną brukselką
Smażony na maśle grzbiet dorsza z siekanymi jajkami, kaparami i burakami
Śmietanowa pasta z wędzoną na zimno wieprzowiną i grzybami „portabella”
Stek jagnięcy z prażonym topinamburem, skorzonerą i kapustą stożkową
Udziec sarni przyprawiony lukrecją, podawany z pieczarkami brązowymi i pieczonymi warzywami korzeniowymi
Wołowina „à la Rydberg”
Zapiekanka z kapusty "cavolo nero" z marchewkami i parmezanem
„Pappardelle” z pancettą, przyrumienionymi grzybami, żółtkiem i chrzanem
„Tortellini” z krabem, spienionym sosem z owoców morza, pieczonym porem i ikrą pstrąga