Koszyk

×

Numer 1 (62)

kwiecień-czerwiec 2024

28,00 30,00 

W wiosennej edycji naszego magazynu przenosimy naszych czytelników do magicznej Walencji. W 2023 roku za sprawą goszczącej tu finałowej gali The World’s 50 Best Restaurants w Walencji pojawili się najsłynniejsi szefowie kuchni. Przez parę dni była ona na ustach całego kulinarnego świata spod znaku fine diningu. Miasto, które w tym roku otrzymało tytuł Zielonej Stolicy Europy, promuje się wśród foodies jako jedna z najważniejszych destynacji. Nie mogło zatem i nas tutaj zabraknąć. To były bardzo intensywne trzy dni, bo udało nam się zrealizować aż osiem reportaży w gwiazdkowych restauracjach, co ciekawe w większości z nich szefami kuchni są kobiety. W tym numerze znajdziecie także relację z wydarzenia FOOD & FUTURE vol. 5, które miało miejsce w zabytkowym Hotelu Pod Różą. Nie mogliśmy zapomnieć również o wyjątkowych kulinarnych adresach w kraju, czyli Omie, projekcie Janka Paszkowskiego, znanego z pierwszej edycji programu „MasterChef”, oraz Rozbracie 20 aspirującym do michelinowskiej gwiazdki.

Zapraszamy do opłacania e-wydań szybkimi płatnościami elektronicznymi Dotpay, które realizowane są automatycznie. Wszystkie zakupione e-wydania dostępne są w zakładce „E-Wydania” w dziale Moje konto.