Koszyk

×

Numer 3 (60)

wrzesień-listopad 2023

28,00 30,00 

W jesiennej edycji zabieramy także naszych czytelników Wrocławia. Stolica Dolnego Śląska z pewnością zasługuje na to, by w przyszłym roku dołączyć do grona miast, które znajdą się na kulinarnej mapie Michelina. Zanim jednak zapadną strategiczne decyzje dla miasta „stu mostów” i zanim trafią tu inspektorzy Czerwonego Przewodnika, pojawiliśmy się my i odwiedziliśmy kilka restauracji, które naszym zdaniem zasługują na wyróżnienie. Przedstawiamy również jeden z gorętszych ostatnio adresów stolicy, czyli KUK by Maciej Majewski w pięknym, otwartym rok temu hotelu Verte. Wybraliśmy się oczywiście i w zagraniczną podróż. Prezentujemy kulinarne hot spoty stolicy Węgier, rzecz jasna także te nagrodzone przez przewodnik Michelin, bo choć w kraju tym mieszka cztery razy mniej ludzi niż w Polsce, to może się on pochwalić siedmioma restauracjami nagrodzonymi gwiazdkami i wszystkie znajdują się właśnie w Budapeszcie.

Zapraszamy do opłacania e-wydań szybkimi płatnościami elektronicznymi Dotpay, które realizowane są automatycznie. Wszystkie zakupione e-wydania dostępne są w zakładce „E-Wydania” w dziale Moje konto.