W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
BUTCHERY & WINE
ul. Żurawia 22
http://www.butcheryandwine.pl
Butchery & Wine jako jedyna restauracja w Polsce dziewięciokrotnie z rzędu otrzymała…
PRZYSTAŃ
ul. Księcia Witolda 2
http://www.przystan.wroc.pl
Nadodrzańska Przystań jest położona w sąsiedztwie modnej wrocławskiej Mariny, czyli drugiego…
RESTAURANT GIEWONT
ul Nędzy Kubińca 4
http://www.restaurantgiewont.com/
Giewont to już nie tylko „Śpiący Rycerz”. To wyjątkowe, miejsce stworzone z miłości do…