FOOD LAB STUDIO

ul. Racjonalizacji 5 lok. 102 www.foodlabstudio.pl

Food Lab Studio to przestrzeń dla spotkań ze sztuką kulinarną na najwyższym poziomie. Jego założycielem jest Grzegorz Łapanowski: kucharz, aktywista i przedsiębiorca, dziennikarz kulinarny, założyciel i prezes Fundacji Szkoła na Widelcu. Codziennie wraz z zespołem profesjonalistów dba o to, aby w najdrobniejszych szczegółach spełniać oczekiwania swoich klientów. Przez sześć lat działalności zrealizowali ponad 500 eventów kulinarnych dla około 15 tys. osób i kilkuset firm z różnych branż na terenie całego kraju. Kluczem do sukcesu są najwyższej jakości lokalne produkty oraz współpraca z najbardziej cenionymi szefami kuchni z kraju i zagranicy.

 


 

Food Lab Studio is a space dedicated for meetings with the art of cooking at its finest. The man behind this project, Grzegorz Łapanowski, is a chef, activist, entrepreneur, culinary journalist, founder and head of Szkoła na Widelcu (School on Fork) Foundation. Along with his team of dedicated professionals, he does his best to meet demands of his guests to the smallest detail. During the six years since its opening, Food Lab Studio has organized over 500 culinary events for at least 15000 people and several hundred companies representing different lines of business all over the country. The key to its success are the best quality local products and cooperation with the most appreciated chefs from Poland and abroad.