W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
LA BRASSERIE MODERNE
ul. Królewska 11
https://www.sofitel-victoria-warsaw.com/restaurnts-and-bar/la-brasserie-moderne/
Położona w samym centrum Warszawy, z przepięknym widokiem na plac Piłsudskiego, La Brasserie…
ALEWINO.PL
ul. Mokotowska 48
http://www.alewino.pl
Alewino to prosty pomysł, aby najlepsze wina, wyśmienite jedzenie, doskonałą obsługę oraz…
ACQUARIO
ul. H. Modrzejewskiej 2
http://www.likusrestauracje.pl
Eleganckie wnętrze, nowoczesna otwarta kuchnia, minimalistyczne menu. Oto krótki opis restauracji…