FOOD & FUTURE vol. 6
Współczesna gastronomia, nieograniczona jedną wizją, rozwija się w różnych kierunkach,…
Współczesna gastronomia, nieograniczona jedną wizją, rozwija się w różnych kierunkach,…
Podczas naszego weekendowego wypadu do Berlina odwiedziliśmy zarówno lokal prezentujący…
Od dłuższego czasu w gastronomicznych kuluarach mówiło się, że restauracje z trójmiejskiej…
Rodzinna historia z Pomorza Narodowym destylatem Szkotów jest whisky, Japończyków sake, a Polski?…
Zapraszamy do energetycznego Berlina oraz utytułowanego Trójmiasta.
W 2023 roku za sprawą goszczącej tu finałowej gali The World’s 50 Best Restaurants w Walencji…
W obliczu zmieniającego się świata kuchnia przyszłości staje się tematem nieustannych…
Każdy z nas ma własne znajome smaki, ale jesteśmy przekonani, że każdy z nich zaserwowany…
Gdy trzynaście lat temu zaczynaliśmy naszą przygodę z FOOD & FRIENDS, sztokholmskie…
Jenő Rácz uczył się od wielu doskonałych szefów kuchni w ikonicznych miastach kulinarnego…