BURAKI ZE ŚMIETANĄ
GANACHE Z BIAŁEJ CZEKOLADY: Przełóż czekoladę do miski • W rondlu zagotuj 70 g śmietanki z…
GANACHE Z BIAŁEJ CZEKOLADY: Przełóż czekoladę do miski • W rondlu zagotuj 70 g śmietanki z…
Aby móc cieszyć się pomidorami nieco dłużej, możesz je zakonserwować w kwaśnej marynacie….
CARPACCIO Z RAKÓW: Blanszuj raki przez 20 sekund w osolonym wrzątku z koperkiem, a następnie…
Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…
Oczyść żebra wołowe z błon oraz ścięgien i delikatnie dopraw solą • Połóż na kratce i…
W rondlu zagotuj wodę z cukrem, octem balsamicznym i rozmarynem • Wsyp (mrożone) jeżyny i…
SŁODKO-KWAŚNE PURÉE Z DYNI: Piecz dynię w temperaturze 160°C do miękkości, a następnie Lekko…
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…
Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…