PUDDING Z KAPUSTY Z JESIENNYMI JABŁKAMI
Pokrój cienko kapustę • Jabłka pokrój na małe kawałki, a cebulę posiekaj • Podsmaż…
Pokrój cienko kapustę • Jabłka pokrój na małe kawałki, a cebulę posiekaj • Podsmaż…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
Obierz i posiekaj szalotki i czosnek • Zeszklij je na rozgrzanym na patelni maśle • Wsyp ryż i…
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach ● Cebulę obierz i drobno pokrój ● Wymieszaj…
Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…
Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…
KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Zacznij od steku cielęcego • Zetrzyj czosnek i wymieszaj go z sola, czarnym pieprzem, płatkami…
ŁOSOŚ: Łososia możesz z powodzeniem przyrządzić dzień wcześniej • Cebulę i fenkuł…
BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…
Łatwa zapiekanka, która urzeka smakiem i kolorami. Porwij kapustę rękoma i wymieszaj z marchwią…