OŚMIORNICA, MAJONEZ YUZU, BÓB KIMCHI, MŁODE RZODKIEWKI I SZPARAGI
Oczyść ośmiornicę • Gotuj ją do miękkości z warzywami, winem i przyprawami • Wyjmij…
Oczyść ośmiornicę • Gotuj ją do miękkości z warzywami, winem i przyprawami • Wyjmij…
Gotuj jajo gęsie 16-17 minut • Odstaw do ostygnięcia, obierz ze skorupki i przekrój wzdłuż…
ŁOSOŚ: Łososia możesz z powodzeniem przyrządzić dzień wcześniej • Cebulę i fenkuł…
KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…
BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…
TATAR Z TROCI: Wymieszaj wszystkie składniki. OLEJ CHRZANOWY: Chrzan i olej blenduj około 5…
Wypatroszonego karpia umyj i osusz, a następnie wyfiletuj • Z filetów zdejmij skórę, a…
KIEŁBASA Z KARPIA: Wyfiletuj surowego karpia, następnie zdejmij skórę i wyciągnij ości • Z…
BURACZANY MAJONEZ: Obrane i pokrojone buraki, obrane ząbki czosnku oraz pozostałe składniki…
Warto w tym daniu cytrynę zastąpić octem słodowym i skropić nim rybę przed podaniem. Okonia…
Nie ma powodów, dla którego nie możemy łączyć ikry z daniami rybnymi. W tym daniu przybieramy…