UDZIEC JAGNIĘCY Z WARZYWAMI KORZENIOWYMI
W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…
W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 175°C • Przygotuj formę do pasztetu o pojemności około 1 l…
Do garnka włóż całą łopatkę jagnięcą, dodaj wodę, wino, czosnek, liście laurowe i…
Cebulę i czosnek drobno posiekaj, a następnie smaż na odrobinie masła, aż zmiękną •…
Warzywa umyj, obierz, pokrój i włóż do naczynia żaroodpornego • Dołóż udziec jagnięcy i…
Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…
Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….
Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…
Rozjaśnij sobie zimę kolorem na talerzu: soczysta jagnięcina z kolorowym purée z marchwi i…
COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…
GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…