PODSMAŻANE ZIELONE I BIAŁE SZPARAGI Z FILETEM Z CIELĘCINY
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Jajko w koszulce podajemy zazwyczaj na smażonym na maśle levain, ale można je także…
Zacznij od steku cielęcego • Zetrzyj czosnek i wymieszaj go z sola, czarnym pieprzem, płatkami…
Pokrój boczek i zapiecz na ruszcie • Grilluj szparagi i ułóż je na półmisku • Skrop…
Zagotuj bulion warzywny • Opłucz wszystkie warzywa • Podziel kalafior na różyczki • Obierz…
W razie potrzeby usuń suche końcówki szparagów • Ugotuj szparagi w osolonej wodzie tak, by…
OLIWA BAZYLIOWA: Bardzo drobno posiekana bazylie dokładnie wymieszaj z oliwa z oliwek • Odstaw na…