WOŁOWINA À LA RYDBERG
Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…
Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…
COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…
GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…
GNOCCHI: Ugotuj ziemniaki i przeciśnij je przez praskę • Posól i dodaj jajko • Wyrób…
Natnij gicz po bokach i obtocz ją w mące • Obierz cebulę, czosnek i warzywa korzeniowe •…
Zamiast kebabu na patyku zrolowaliśmy flankstek. Zgrilluj go lub przyrumień na patelni i zapiecz w…
W rondlu smaż około 3 minut na oleju roślinnym posiekaną szalotkę i czosnek • Dodaj ryż i…