KONFITOWANA ŁOPATKA JAGNIĘCA Z WARZYWAMI
Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…
Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…
Pokrój cebulę na duże kawałki • Przyrumień ogony wołowe i cebulę na oleju rzepakowym •…
Kolbę kukurydzy włóż na 30 minut do zimnej wody • Zgrilluj ją na grillu lub w piekarniku w…
Opłucz i osusz ręcznikiem papierowym udka kurczaka • Lekko przyrumień je na oleju • Wlej sos…
Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….
Ugotuj makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu • Rozgrzej olej w woku • Pokrój cienko…
Posiekaj drobno cebulę i zeszklij ją na jednej łyżce masła • Wymieszaj mleko, śmietanę i…
Ten niezwykle popularny szwedzki klasyk jest prosty w przyrządzeniu i bardzo często gości na…
Dopraw filet z turbota solą i pieprzem • Usmaż na oleju z masłem. FENKUŁ FLORENCKI: Zagotuj…
Podziel kurczaka na części, wyodrębniając udka, skrzydełka i pierś • Przekrój pierś i…
TURBOT MOUSELLINE: Turbota zmiksuj w malakserze • Powoli dodawaj śmietanę • Dopraw solą…
Pstrąga wyfiletuj, usuwając wszystkie ości • Większe kawałki smaż na patelni na rozgrzanym…