MORSZCZUK PO BISKAJSKU, PIPARRA I ŁOBODA OGRODOWA
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…
Szpinak zblenduj z jajkiem, wodą, solą i gałką muszkatołową • Dodaj mąkę i mieszaj, aż…
Rozjaśnij sobie zimę kolorem na talerzu: soczysta jagnięcina z kolorowym purée z marchwi i…
Do jej przygotowania zainspirowało nas danie navarin – klasyk kuchni francuskiej. Jego nazwa…
PURÉE MARCHEWKOWE: Obierz marchewki i pokrój je na kawałki ● Obierz i posiekaj ząbki czosnku…
EINTOPF: Opłucz omułki i oderwij „brodę” • Wyrzuć uszkodzone lub zamknięte małże •…
GULASZ: Mięso z jelenia oczyść z błon, pokrój w kostkę i obsmaż na maśle, dodając drobno…
KIEŁBASA Z WIEPRZOWINY: Wymieszaj mięso z solą • Dodaj duxelle z pieczarek, fenkuł i słoninę…
Wyfiletuj makrelę i podziel na kawałki • Podsmaż na maśle • Posyp solą i pieprzem. SOS…
To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…
Pokrój mięso w kostkę o boku mniej więcej 4 cm • Obierz i pokrój cebulę oraz marchew •…