KACZE UDKA Z BRUKSELKĄ, JABŁKAMI I POMARAŃCZAMI
Przekrój opłukane brukselki na pół, a jeśli są bardzo duże, podziel je na ćwiartki •…
Przekrój opłukane brukselki na pół, a jeśli są bardzo duże, podziel je na ćwiartki •…
KURCZAK: Posiekaj drobno pietruszkę i bazylię • Z korpusów kurczaków wytnij piersi,…
Seler, jak każda roślina okopowa, smakuje wyjątkowo jesienią. I choć pieczenie warzywa do…
SALSA ANANASOWA: Wymieszaj wszystkie składniki w misce i dopraw solą oraz pieprzem • Odstaw na…
CIASTO DOJRZEWAJĄCE: Wyrób ciasto na pizzę i odstaw do fermentacji na 24 godziny • Pizza…
Nie ma powodów, dla którego nie możemy łączyć ikry z daniami rybnymi. W tym daniu przybieramy…
Natrzyj zrazówkę tymiankiem, olejem rzepakowym, solą i pieprzem • Obsmaż mięso, a następnie…
Cytrynę pokrój w plastry • Posiekaj listki szałwii • Pierś kurczaka posyp solą i pieprzem,…
Rozgrzej piekarnik parowy do temperatury 62°C • Przygotuj rybę, oddzielając filety od ości,…
Filet z dorsza pokrój w kostkę o boku około jednego centymetra i włóż do metalowej miseczki…
CIASTO MAKARONOWE: Miksuj jajka z mąką, aż uzyskasz gładkie ciasto makaronowe • Owiń je w…
Warzywa umyj, obierz, pokrój i włóż do naczynia żaroodpornego • Dołóż udziec jagnięcy i…