SAŁATKA Z TRUSKAWEK, POMIDORÓW, SERA FETA I AWOKADO
Posiekaj cebulę i fenkuł możliwie cienko; polej je sokiem wyciśniętym z cytryny • Truskawki i…
Posiekaj cebulę i fenkuł możliwie cienko; polej je sokiem wyciśniętym z cytryny • Truskawki i…
Jajko w koszulce podajemy zazwyczaj na smażonym na maśle levain, ale można je także…
PANNA COTTA: Namocz żelatynę w zimnej wodzie • Zagotuj śmietankę z cukrem, rozpuść w niej…
Seler piecz w temperaturze 190°C do miękkości, a następnie pokrój na cienkie plastry •…
DŻEM RABARBAROWY: Obierz rabarbar i pokrój go na duże kawałki • Rozetnij laskę wanilii i…
Oczyść ośmiornicę • Gotuj ją do miękkości z warzywami, winem i przyprawami • Wyjmij…
Compote z rabarbaru można przygotować 2 dni przed podaniem • Pistacje również można…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
SPÓD TARTY: Ze wszystkich składników zagnieć szybko ciasto, a następnie odłóż je na 30…
Wrzuć ogórek, seler naciowy, imbir, brokuł i cytrynę do sokowirówki ● Zmiksuj sok z awokado,…
PIANKA CZEKOLADOWA: Gotuj wodę z cukrem, aż do temperatury 123ºC • Żółtka i jajka ubij na…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 175°C • Nasmaruj formę do pieczenia dużych muffinów •…