ROSTBEF Z PIECZONYM BURAKIEM, CZERWONĄ CEBULĄ I MALINAMI
Obierz i pokrój na ćwiartki cebule i buraki • Ułóż warzywa w żaroodpornym naczyniu, dodaj…
Obierz i pokrój na ćwiartki cebule i buraki • Ułóż warzywa w żaroodpornym naczyniu, dodaj…
Klasyczny deser, który idealnie nadaje się na przyjęcie, ponieważ bardzo łatwo go przygotować….
Pokrój cienko kapustę • Jabłka pokrój na małe kawałki, a cebulę posiekaj • Podsmaż…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
Obierz i posiekaj szalotki i czosnek • Zeszklij je na rozgrzanym na patelni maśle • Wsyp ryż i…
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach ● Cebulę obierz i drobno pokrój ● Wymieszaj…
Śliwki pokrój w plasterki o grubości ok. 1/2 cm (wykrój je wokół pestki) • Wrzuć je na…
Comber z jelenia oczyść z błon i marynuj 12 godzin w jałowcu, czosnku, liściu laurowym…
Aby móc cieszyć się pomidorami nieco dłużej, możesz je zakonserwować w kwaśnej marynacie….
W rondlu zagotuj wodę z cukrem, octem balsamicznym i rozmarynem • Wsyp (mrożone) jeżyny i…
Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…
MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…