GRILLOWANY ANANAS Z WANILIOWO-RUMOWĄ MASĄ KARMELOWĄ
Ananas pokrój na plastry o grubości 1 cm i grilluj na wysokim ogniu przez około 5 minut….
Ananas pokrój na plastry o grubości 1 cm i grilluj na wysokim ogniu przez około 5 minut….
KNEDEL: Mleko zagotuj z 90 g masła i przyprawami · Wsypuj mąkę energicznie…
Posiekaj cebulę i fenkuł możliwie cienko; polej je sokiem wyciśniętym z cytryny • Truskawki i…
PIANKA CZEKOLADOWA: Gotuj wodę z cukrem, aż do temperatury 123ºC • Żółtka i jajka ubij na…
MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…
Zacznij od steku cielęcego • Zetrzyj czosnek i wymieszaj go z sola, czarnym pieprzem, płatkami…
W rondlu zagotuj wodę z cukrem, octem balsamicznym i rozmarynem • Wsyp (mrożone) jeżyny i…
Połącz składniki i zagotuj • Gotuj 3 minuty na małym ogniu • Wystudź i zalej comber z…
Śliwki pokrój w plasterki o grubości ok. 1/2 cm (wykrój je wokół pestki) • Wrzuć je na…
PANNA COTTA: Namocz żelatynę w zimnej wodzie • Zagotuj śmietankę z cukrem, rozpuść w niej…
CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…
SPÓD TARTY: Ze wszystkich składników zagnieć szybko ciasto, a następnie odłóż je na 30…