LET IT SNOW
TATAR Z TROCI: Wymieszaj wszystkie składniki. OLEJ CHRZANOWY: Chrzan i olej blenduj około 5…

TATAR Z TROCI: Wymieszaj wszystkie składniki. OLEJ CHRZANOWY: Chrzan i olej blenduj około 5…

GANACHE Z BIAŁEJ CZEKOLADY: Przełóż czekoladę do miski • W rondlu zagotuj 70 g śmietanki z…

BISZKOPT CZEKOLADOWY: Jajka ubij z cukrem na puszystą masę • Połącz masę z kakao, mieszając…

Orzechy laskowe praż na patelni na średnim ogniu przez około 2 minuty • Następnie posyp je…

Wszystkie składniki muszą być w temperaturze pokojowej • Do misy miksera włóż mięso,…

Ciasto jest elastyczne i łatwo się je rozwałkowuje, więc zrobienie z niego cienkich i…

Wsyp do miski mąkę, dodaj masło i rozcieraj palcami, aż masa będzie przypominała okruszki •…

KRUCHE CIASTO: W misie miksera umieść mąkę, cukier puder oraz masło i miksuj do powstania…

SŁODKO-KWAŚNE PURÉE Z DYNI: Piecz dynię w temperaturze 160°C do miękkości, a następnie Lekko…

KIEŁBASA Z KARPIA: Wyfiletuj surowego karpia, następnie zdejmij skórę i wyciągnij ości • Z…

CARPACCIO Z RAKÓW: Blanszuj raki przez 20 sekund w osolonym wrzątku z koperkiem, a następnie…

Wypatroszonego karpia umyj i osusz, a następnie wyfiletuj • Z filetów zdejmij skórę, a…