ŚMIETANA, RABARBAR, BIAŁA CZEKOLADA, MIGDAŁY
PANNA COTTA: Namocz żelatynę w zimnej wodzie • Zagotuj śmietankę z cukrem, rozpuść w niej…
PANNA COTTA: Namocz żelatynę w zimnej wodzie • Zagotuj śmietankę z cukrem, rozpuść w niej…
CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…
SPÓD TARTY: Ze wszystkich składników zagnieć szybko ciasto, a następnie odłóż je na 30…
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…
Łatwy sposób przygotowania pizzy. Rozwałkuj i piecz ciasto na posypanej mąką folii aluminiowej….
DŻEM RABARBAROWY: Obierz rabarbar i pokrój go na duże kawałki • Rozetnij laskę wanilii i…
Zmieszaj posiekaną żółtą cebulę z olejem i podsmaż ją do miękkości na małym ogniu •…
Wszystkie składniki muszą być w temperaturze pokojowej • Do misy miksera włóż mięso,…
Obierz i pokrój na mniejsze kawałki seler, ziemniaki i cebulę • Rozgrzej olej i zeszklij…
Na pokrywie naczynia miksującego postaw miskę i odważ do niej sezam • Odważony sezam upraż na…
Do czystego i suchego naczynia miksującego włóż czekoladę i rozdrobnij ją 5 sekund na obrotach…
Do czystego i suchego naczynia miksującego włóż migdały i rozdrobnij je 3 sekundy na obrotach 6…