Karp w sosie słodko-kwaśnym, czerwony „śledź szefa”, czy kaczka ze zdekonstruowanym grzańcem?
Subtelne reinterpretacje, zaskakujące wykorzystanie tradycyjnych składników, zmiana struktury…
Subtelne reinterpretacje, zaskakujące wykorzystanie tradycyjnych składników, zmiana struktury…
Szefowie kuchni z naszych Ulubionych Adresów także w Święta nie chodzą na skróty bo to czas,…
23 listopada w hotelu Raffles Europejski Warsaw w Warszawie świętowaliśmy 8. urodziny naszego…
23 listopada w hotelu Raffles Europejski Warsaw w Warszawie świętowaliśmy 8. urodziny naszego…
W ostatnim tegorocznym odcinku cyklu „The Masters” zapytamy o przyszłość fine diningu. Wielu…
Brukselka, nosząca również dostojną nazwę: kapusta warzywna brukselska, swoją…
Kolejna część cyklu, w którym wchodzimy od kuchni do kuchni najlepszych restauracji….