Nadodrzańska Przystań jest położona w sąsiedztwie modnej wrocławskiej Mariny, czyli drugiego lokalu państwa Chmielewskich. Zamiłowanie właścicieli do podróży ma swoje odzwierciedlenie w menu restauracji, które jest wypełnione potrawami inspirowanymi śródziemnomorskimi smakami. Szef kuchni Karol Sankowski został wybrany przez przewodnik Gault & Millau Szefem Roku 2017 Regionu Wielkopolska – Dolny Śląsk. Wnętrze restauracji utrzymane jest w odcieniach beżu i wypełnione prostymi formami. Warto pamiętać o możliwości pozostania na pięknym tarasie znajdującym się bezpośrednio nad wodą, który świetnie się komponuje z piękną wieczorną scenerią miasta. Zajrzyjcie też do Przystani Tu Bistro&Wine, trzeciego lokalu właścicieli stworzonego na południu Wrocławia przy ulicy Zwycięskiej 20a.
Zobacz także
ROZBRAT 20
ul. Rozbrat 20
http://www.rozbrat20.com.pl/
Szef kuchni Rozbrat 20 Bartosz Szymczak to jeden z najbardziej obiecujących szefów kuchni o…
A NÓŻ WIDELEC
ul. Czechosłowacka 133
http://www.anozwidelec.com
Kameralna restauracja od wejścia zachęca przytulnym wystrojem. A Nóż Widelec przypomina nam…
COPERNICUS
ul. Kanonicza 16
http://www.copernicus.hotel.com.pl
Copernicus to tradycyjne receptury w nowoczesnej interpretacji. W naszym menu nie zabraknie…