W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
TASAKY
ul. Za Bramką 1
http://www.tasaky.pl
Restauracja azjatycka Tasaky jest owocem współpracy dwojga przyjaciół – Agnieszki Tylendy…
TU.REStAURANT
ul. Grunwaldzka 34a
https://turestaurant.pl/
TU.REStAURANT to wspólny projekt kulinarny i architektoniczny Karola Fiedora i jego synów: Adama,…
BOTTIGLIERIA 1881
Bocheńska 5
http://www.1881.com.pl
Ta nagrodzona w 2020 roku gwiazdką Michelin restauracja to owoc pasji, miejsce, gdzie kuchnia i…