Przyszłość jest teraz! #50FOODandFUTURE (część 1)
Ubiegły rok większości z nas będzie się kojarzył ze zmianami: tempa życia, pracy, wypoczynku…
Ubiegły rok większości z nas będzie się kojarzył ze zmianami: tempa życia, pracy, wypoczynku…
To nie półwiecze, ale jeśli zdamy sobie sprawę, jaką kulinarną drogę w czasie publikacji…
Nasza podróż zaczęła się jedenaście lat temu, kiedy wpadliśmy na szalony pomysł, żeby…
To nasza druga reporterska wizyta w Pradze po sześciu latach, choć w tym czasie trafialiśmy do…
W wysublimowanym showroomie marki Gaggenau spotykamy się z gospodarzem tego miejsca prezesem…
W tym roku minie 10 lat od chwili, gdy ukazało się pierwsze wydanie FOOD & FRIENDS….
W powietrzu czuje się już nadchodzącą wiosnę. Tu i ówdzie rozkwitają kolorowe krokusy, a na…
Już od momentu, kiedy przekracza się próg Bottiglierii 1881, czuć, że jest ona owocem pasji….
Nieustannie buzujący tygiel kuchni z całego niemal świata, a do tego aż 67 restauracji z…
Tym razem na papierze. Wiosną ukazuje się pierwsze kulinarne wydawnictwo Michała i Agaty…