W znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach koło Nałęczowa wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy koncepcie restauracyjnym producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody będącej jednym z największych skarbów regionu z wyjątkową kuchnią. Tutaj nowatorskie podejście do gotowania spotyka się z szacunkiem dla tradycji oraz natury. Zespół Water & Wine tworzy dania oparte na produktach samodzielnie uprawianych, hodowanych bądź pozyskiwanych. W pobliżu restauracji powstały ogród oraz pasieka, zarybiony został staw, uprawiana jest winorośl, a z winogron wytwarza się znakomite wino.
Zobacz także
FISHERMAN
ul. Grunwaldzka 89
www.fisherman.com.pl
Wracając do korzeni kuchni polskiej i czasów dzieciństwa, każdy z nas wspomina dom rodzinny oraz…
TU.REStAURANT
ul. Grunwaldzka 34a
https://turestaurant.pl/
TU.REStAURANT to wspólny projekt kulinarny i architektoniczny Karola Fiedora i jego synów: Adama,…
LE BRACI
ul. Górnośląska 24
https://www.lebraci.pl/
To prawdziwa włoska restauracja, której sercem jest „le braci”, co po włosku oznacza…