Szef kuchni Rozbrat 20 Bartosz Szymczak to jeden z najbardziej obiecujących szefów kuchni o niespożytej energii i kreatywności. Doświadczenie zdobywał w gwiazdkowych restauracjach w Londynie, Azji i Ameryce. W restauracji na warszawskim Powiślu serwuje Modern Polish Cooking – nowoczesną polską kuchnię w relaksującej i mniej formalnej atmosferze. W Rozbrat 20 codziennie staramy się przekonywać naszych gości do zaskakujących połączeń smaków, które pozornie mogą wydawać się nieoczywiste. Kuchnia Rozbrat 20 jest odważna, przewrotna i bezkompromisowa.
Zobacz także
IDA KUCHNIA I WINO
ul. Łazienna 4
https://www.idakuchniaiwino.pl/
IDA kuchnia i wino to restauracja mieszcząca się w kamienicy przy Łaziennej 4, w której kiedyś…
BOTTIGLIERIA 1881
Bocheńska 5
http://www.1881.com.pl
Ta nagrodzona w 2020 roku gwiazdką Michelin restauracja to owoc pasji, miejsce, gdzie kuchnia…
ACQUARIO
ul. H. Modrzejewskiej 2
http://www.likusrestauracje.pl
Eleganckie wnętrze, nowoczesna otwarta kuchnia, minimalistyczne menu. Oto krótki opis restauracji…