Koszyk

×

TUNA BY MARTIN GIMENEZ CASTRO

Elektryczna 2 , Warszawa

Położona na warszawskim Powiślu restauracja powstała z połączenia pasji kulinarnej szefa Martina Gimeneza Castra oraz kreatywności Davida Racchciego, designera odpowiedzialnego za niezwykle oryginalny branding. Tuna to miejsce z nowym spojrzeniem na rzeki, morza i oceany. Stworzona, by zabrać gości w kulinarną podróż po świecie najwyższej jakości ryb i owoców morza podanych w taki sposób, że dania uwodzą mnogością smaków, aromatów oraz tekstur. Menu degustacyjne oraz dania z regularnej karty dostępne są od poniedziałku do soboty, a w skomponowaniu idealnego wine pairingu pomoże wykwalifikowany sommelier. Wnętrza Tuny wyróżniają przede wszystkim ściany pokryte tysiącami wieczek od puszek imitujących rybie łuski, obok których jeszcze nikt nie przeszedł obojętnie.

Zobacz także