Położona na warszawskim Powiślu restauracja powstała z połączenia pasji kulinarnej szefa Martina Gimeneza Castra oraz kreatywności Davida Racchciego, designera odpowiedzialnego za niezwykle oryginalny branding. Tuna to miejsce z nowym spojrzeniem na rzeki, morza i oceany. Stworzona, by zabrać gości w kulinarną podróż po świecie najwyższej jakości ryb i owoców morza podanych w taki sposób, że dania uwodzą mnogością smaków, aromatów oraz tekstur. Menu degustacyjne oraz dania z regularnej karty dostępne są od poniedziałku do soboty, a w skomponowaniu idealnego wine pairingu pomoże wykwalifikowany sommelier. Wnętrza Tuny wyróżniają przede wszystkim ściany pokryte tysiącami wieczek od puszek imitujących rybie łuski, obok których jeszcze nikt nie przeszedł obojętnie.
Zobacz także
TASAKY
ul. Za Bramką 1
http://www.tasaky.pl
Restauracja azjatycka Tasaky jest owocem współpracy dwojga przyjaciół – Agnieszki Tylendy…
BUTCHERY & WINE WARSZAWA
ul. Żurawia 22
http://www.butcheryandwine.pl
O gotowaniu myślimy w taki sam sposób, jak o swoich gościach – uczciwy. Jedzenie jest naszą…
FIORENTINA DOM POLSKI
ul. Grodzka 63
http://www.fiorentina.com.pl
Fiorentina to jedna z najlepszych restauracji polskich w Krakowie. Została wyróżniona…