Położona na warszawskim Powiślu restauracja powstała z połączenia pasji kulinarnej szefa Martina Gimeneza Castra oraz kreatywności Davida Racchciego, designera odpowiedzialnego za niezwykle oryginalny branding. Tuna to miejsce z nowym spojrzeniem na rzeki, morza i oceany. Stworzona, by zabrać gości w kulinarną podróż po świecie najwyższej jakości ryb i owoców morza podanych w taki sposób, że dania uwodzą mnogością smaków, aromatów oraz tekstur. Menu degustacyjne oraz dania z regularnej karty dostępne są od poniedziałku do soboty, a w skomponowaniu idealnego wine pairingu pomoże wykwalifikowany sommelier. Wnętrza Tuny wyróżniają przede wszystkim ściany pokryte tysiącami wieczek od puszek imitujących rybie łuski, obok których jeszcze nikt nie przeszedł obojętnie.
Zobacz także
CONCEPT 13
ul. Bracka 9
http://www.likusrestauracje.pl
Concept 13 jest miejscem skrojonym na miarę. Jakość i prostota to dwie cechy, które…
NUTA
plac Trzech Krzyży 10/14
https://nuta.com.pl/
Nuta to autorska restauracja stworzona przez Andreę Camastrę, będąca zwieńczeniem jego…
PRZYSTAŃ
ul. Księcia Witolda 2
http://www.przystan.wroc.pl
Nadodrzańska Przystań jest położona w sąsiedztwie modnej wrocławskiej Mariny, czyli drugiego…