Położona na warszawskim Powiślu restauracja powstała z połączenia pasji kulinarnej szefa Martina Gimeneza Castra oraz kreatywności Davida Racchciego, designera odpowiedzialnego za niezwykle oryginalny branding. Tuna to miejsce z nowym spojrzeniem na rzeki, morza i oceany. Stworzona, by zabrać gości w kulinarną podróż po świecie najwyższej jakości ryb i owoców morza podanych w taki sposób, że dania uwodzą mnogością smaków, aromatów oraz tekstur. Menu degustacyjne oraz dania z regularnej karty dostępne są od poniedziałku do soboty, a w skomponowaniu idealnego wine pairingu pomoże wykwalifikowany sommelier. Wnętrza Tuny wyróżniają przede wszystkim ściany pokryte tysiącami wieczek od puszek imitujących rybie łuski, obok których jeszcze nikt nie przeszedł obojętnie.
Zobacz także
FISHERMAN
ul. Grunwaldzka 89
www.fisherman.com.pl
Wracając do korzeni kuchni polskiej i czasów dzieciństwa, każdy z nas wspomina dom rodzinny oraz…
BIAŁY KRÓLIK
ul. Folwarczna 2
www.quadrille.pl/bialy-krolik
Podążaj po śladach Alicji i przejdź na drugą stronę lustra! Menu Białego Królika to…
PETIT PARIS
al. Wielkopolska 40a
http://www.petitparis.com.pl
Petit Paris! Bistro – to pierwsza myśl o śniadaniu poza domem. Jest zarazem piekarnią…