Numer 3 (44)
wrzesień-październik 201918,00 zł – 20,00 zł
W tym numerze zabieramy Was w podróż do dwóch niezwykłych miast. Pierwszym z nich jest Kulinarny Kraków – Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej 2019, gdzie odwiedziliśmy nasze Ulubione Adresy: Szarą Gęś, Fiorentinę, Karakter , ZaKładka Bistro de Cracovie i Nota_Resto by Tomasz Leśniak, restauracje Copernicus, 3 Rybki oraz Pod Różą. Druga wyjątkowa destynacja to Florencja, która celebruje 500-lecie geniusza renesansu Leonarda da Vinci. Na kilkudziesięciu stronach znajdziecie autorskie reportaże z toskańskich hot spotów, wśród legendarna, nagrodzona trzema gwiazdkami Michelin Enoteca Pinchiorri***, a także La Leggenda Dei Frati*, La Bottega del Buon Caffè*, Il Palagio* (Four Seasons Hotel Florence), Osteria delle Tre Panche oraz równie słynna Ristorante Cibrèo.
Zapraszamy do opłacania e-wydań szybkimi płatnościami elektronicznymi Dotpay, które realizowane są automatycznie. Wszystkie zakupione e-wydania dostępne są w zakładce „E-Wydania” w dziale Moje konto.