Koszyk

×

Numer 3 (48)

wrzesień-październik 2020

18,00 20,00 

W tym numerze Bottiglieria 1881, trzecia nagrodzona gwiazdką Michelin restauracja w Polsce, Big Bonjour przy Młyńskiej 12 w Poznaniu, gdzie posmakować można odrobiny Francji, a także wyjątkowe kolacje dla wyjątkowych ludzi pod szyldem naszej podróży kulinarnej z przesłaniem – TOUR de FRIENDS.

I oczywiście nasz temat numeru – Praga. Postanowiliśmy zajrzeć za naszą południową granicę, aby sprawdzić, jakie kulinarne perełki kryją się w stolicy kraju. Na kilkudziesięciu stronach znajdziecie autorskie reportaże z praskich hot spotów, wśród nich gwiazdkowa restauracja Field tworzona przez jednego z najbardziej znanych czeskich szefów kuchni Radka Kašpárka, a także nowoczesne gastrokoncepty: Yalta Craft Bistro, Big Smokers, Kantýna, czy KRO Kitchen.

Zapraszamy do opłacania e-wydań szybkimi płatnościami elektronicznymi Dotpay, które realizowane są automatycznie. Wszystkie zakupione e-wydania dostępne są w zakładce „E-Wydania” w dziale Moje konto.