Koszyk

×

Numer 4 (49)

grudzień 2020-luty 2021

23,00 25,00 

Jubileuszowy numer w całości poświęcamy polskiej scenie kulinarnej i wielu wybitnym postaciom, które ją w ostatnich latach kształtowały, a zarazem, często nawet wielokrotnie, gościły na łamach FOOD & FRIENDS. Pomimo obecnej sytuacji nasze rozmowy z zaproszonymi do tego numeru gośćmi nie krążą jedynie wokół smutnych tematów. Jest też wiele optymizmu, planów i ciekawych życiowych przemyśleń. Poruszamy zagadnienia, które rzadko dotąd gościły na łamach magazynu kulinarno-lifestylowego, takie jak wartości rodzinne, wiara czy nawet polityka. Można powiedzieć: inne rozmowy na inne czasy. Nie brakuje też oczywiście świetnego gotowania oraz wielu przepisów od najlepszych.

Zapraszamy do opłacania e-wydań szybkimi płatnościami elektronicznymi Dotpay, które realizowane są automatycznie. Wszystkie zakupione e-wydania dostępne są w zakładce „E-Wydania” w dziale Moje konto.