PODSMAŻANE ZIELONE I BIAŁE SZPARAGI Z FILETEM Z CIELĘCINY
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Podsmaż szparagi na małym ogniu, aby ich nie przypalić. Może to trwać 7-10 minut w zależności…
Zacznij od steku cielęcego • Zetrzyj czosnek i wymieszaj go z sola, czarnym pieprzem, płatkami…
Przypraw mięso solą w płatkach • Włóż je wraz z tymiankiem, rozmarynem i czosnkiem do…
Natrzyj zrazówkę tymiankiem, olejem rzepakowym, solą i pieprzem • Obsmaż mięso, a następnie…
KLOPSIKI CIELĘCE: W misce wymieszaj bułkę tartą z mlekiem • Zetrzyj skórkę cytryny i…
GNOCCHI: Ugotuj ziemniaki i przeciśnij je przez praskę • Posól i dodaj jajko • Wyrób…
Natnij gicz po bokach i obtocz ją w mące • Obierz cebulę, czosnek i warzywa korzeniowe •…