TORCIK Z PIANKI CZEKOLADOWEJ Z COMPOTE Z TRUSKAWEK I RABARBARU
PIANKA CZEKOLADOWA: Gotuj wodę z cukrem, aż do temperatury 123ºC • Żółtka i jajka ubij na…

PIANKA CZEKOLADOWA: Gotuj wodę z cukrem, aż do temperatury 123ºC • Żółtka i jajka ubij na…

Ananas pokrój na plastry o grubości 1 cm i grilluj na wysokim ogniu przez około 5 minut….

CIASTKA SHORTBREAD: Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C • Utrzyj masło z cukrem • Ubij…

Do czystego i suchego naczynia miksującego włóż czekoladę i rozdrobnij ją 5 sekund na obrotach…

Mówi się, że to karmelizowane, wywrócone do góry nogami ciasto jabłkowe stworzyła Stéphane…

Rozgrzej piec do temperatury 170°C • Jabłko umyj, przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne…

Zagotuj wodę z brązowym cukrem, aby przygotować możliwie najlepszy karmel bez grudek. Odrobina…

BROWNIE: Utrzyj jajka z cukrem • Dodaj rozpuszczone masło z czekoladą • Na koniec wsyp…

BEZY KARDAMONOWE: Białka i cukier wymieszaj w misce i wstaw ją do kąpieli wodnej • Mieszaj, aż…

MASA TWAROŻKOWA: Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki i odstaw powstałą masę w chłodne…

Roztop masło • Dodaj mleko i podgrzej do 37°C • Do miski dodaj pokruszone drożdże i mieszaj,…

WHOOPIE CZEKOLADOWE: Rozgrzej piekarnik do 175ºC • Ubij masło, olej słonecznikowy i cukier •…