PAPPARDELLE Z PANCETTĄ, GRZYBAMI, ŻÓŁTKIEM I CHRZANEM
Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…
Oczyść grzyby i pokrój je na kawałki równej wielkości • Pokrój pancettę w kostkę o boku…
W tym przepisie można oczywiście wykorzystać inny makaron, a wszystkie składniki można po…
Pieczarki oczyść i pokrój na cząstki • Obierz i posiekaj czosnek oraz cebulę • Na…
NADZIENIE Z SERKA KREMOWEGO I ORZECHÓW WŁOSKICH: Upraż orzechy • Dodaj je do pozostałych…
FARSZ: Posiekaj cebulę, czosnek, fenkuł i przegrzebki • Dopraw solą • Rozwałkuj cienko…
PURÉE MARCHEWKOWE: Obierz marchewki i pokrój je na kawałki ● Obierz i posiekaj ząbki czosnku…
KLOPSIKI CIELĘCE: W misce wymieszaj bułkę tartą z mlekiem • Zetrzyj skórkę cytryny i…
Posiekaj 1/3 trufli, a pozostałe pokrój na cieniutkie plasterki • Zagotuj osoloną wodę, a…
Sprężyste i pełne smaku umami to danie dla miłośników owoców morza. Omułki smakują teraz…