MARMOLADY Z GRUSZEK I ŚLIWEK
MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…

MARMOLADA Z GRUSZEK: Gruszki obierz, pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej…

Aby móc cieszyć się pomidorami nieco dłużej, możesz je zakonserwować w kwaśnej marynacie….

Kiszona cebula doskonale pasuje do kanapki z rostbefem, do kotleta mielonego albo do niedzielnej…

Zbiory kabaczka zazwyczaj bywają obfite i najczęściej nie wiadomo, co z nim robić. W takim…

Oczyść i obierz warzywa • Pokrój je na duże kawałki i gotuj powoli w lekko osolonej wodzie,…

Ząbków czosnku nie należy gotować zbyt długo, ponieważ staną się papkowate i będą się…

Dynie zazwyczaj są dość duże i nie zawsze zużywa się je na raz w całości. Nasza marynata…