GRILLOWANY SANDACZ, PODAWANY Z SALSĄ Z MANGO I KOLENDRY
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…

Rozgrzej grill do wysokiej temperatury • Sandacza od strony mięsa posyp solą, a od strony skóry…

BULION Z PSTRĄGA: Rybę wypatrosz, oczyścić z łusek i wytnij kręgosłup • Warzywa pokrój w…

BURACZANY MAJONEZ: Obrane i pokrojone buraki, obrane ząbki czosnku oraz pozostałe składniki…

Warto w tym daniu cytrynę zastąpić octem słodowym i skropić nim rybę przed podaniem. Okonia…

Nie ma powodów, dla którego nie możemy łączyć ikry z daniami rybnymi. W tym daniu przybieramy…

FARSZ: Posiekaj cebulę, czosnek, fenkuł i przegrzebki • Dopraw solą • Rozwałkuj cienko…

BUŁKI NA HAMBURGERY: Podgrzej mleko do ok. 37°C • Rozkrusz w nim drożdże • Wsyp mąkę,…

To szybka i łatwa sałatka, o której smaku decyduje dressing. Owoce morza może śmiało…

Pomidory sparz we wrzątku, obierz i pokrój w concasse • Oliwki zblenduj lub pokrój drobno,…

Pokrój kalafior i brokuły na małe bukieciki • Gotuj je przez minutę w osolonej wodzie •…

PIKLOWANE WARZYWA: Zagotuj wodę z octem i cukrem na zalewę • Podziel kalafior na różyczki •…

Rozgrzej piekarnik parowy do temperatury 62°C • Przygotuj rybę, oddzielając filety od ości,…