GRILLOWANY ŁOSOŚ Z OLEJEM ZIOŁOWYM
Grilluj łososia ułożonego skórą do dołu • Przewróć rybę na drugą stronę tuż przed…

Grilluj łososia ułożonego skórą do dołu • Przewróć rybę na drugą stronę tuż przed…

Dokładnie przejrzyj omułki, odrzuć otwarte lub uszkodzone • Oderwij z małży „brodę” i…

Podziel kalafior i brokuł na różyczki ● Obierz szalotkę i pokrój ją na cienkie krążki ●…

SAŁATKA: Obierz i pokrój pasternaki na 4 kawałki ● Pokrój na kawałki fenukły; odkrój…

Filet z dorsza pokrój w kostkę o boku około jednego centymetra i włóż do metalowej miseczki…

Ikra i ziemniaki to połączenie niemal doskonałe. I choć klasykiem jest ikra sielawy z rösti, my…

Sekret tej zupy tkwi w młodej cebuli, którą należy powoli smażyć na maśle, aż prawie się…

Już od dawna wiadomo, że słone i aromatyczne smaki doskonale komponują się z cebulą i…

Black Velvet to dwuskładnikowy drink składający się w równych częściach z szampana i stouta….

Kolbę kukurydzy włóż na 30 minut do zimnej wody • Zgrilluj ją na grillu lub w piekarniku w…

To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…

Śledzia zamarynuj w soli i pieprzu na 8 godzin • Ocet, cukier i wodę zagotuj • Dodaj nagietek…