UDZIEC JAGNIĘCY Z WARZYWAMI KORZENIOWYMI
W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…

W udziec jagnięcy wetrzyj sól i pieprz • Przyrumień go z każdej strony na patelni, na maśle i…

Rozgrzej piekarnik do temperatury 175°C • Przygotuj formę do pasztetu o pojemności około 1 l…

Do garnka włóż całą łopatkę jagnięcą, dodaj wodę, wino, czosnek, liście laurowe i…

Cebulę i czosnek drobno posiekaj, a następnie smaż na odrobinie masła, aż zmiękną •…

Warzywa umyj, obierz, pokrój i włóż do naczynia żaroodpornego • Dołóż udziec jagnięcy i…

Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…

Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….

Ułóż wszystkie składniki w brytfannie, by ich smaki wzajemnie się przeniknęły. Warzywa…

Rozjaśnij sobie zimę kolorem na talerzu: soczysta jagnięcina z kolorowym purée z marchwi i…

COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…

GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…