PODSMAŻANE NA SUROWOWO BROKUŁY I KALAFIOR Z KREMEM ANCHOIS
Podziel kalafior i brokuł na różyczki ● Obierz szalotkę i pokrój ją na cienkie krążki ●…
Podziel kalafior i brokuł na różyczki ● Obierz szalotkę i pokrój ją na cienkie krążki ●…
Podziel 2 awokado na 4 cząstki i wydrąż je • Przyrumień palnikiem do crème brûlée, przypraw…
Przyrumień piersi kurczaka na patelni, a następnie przypiecz je w piekarniku w 150°C, aż…
Już od dawna wiadomo, że słone i aromatyczne smaki doskonale komponują się z cebulą i…
Black Velvet to dwuskładnikowy drink składający się w równych częściach z szampana i stouta….
To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…
MAJONEZ: Do miski włóż żółtko, musztardę i ocet winny • Ubijaj, dodając cienkim…
Zetrzyj skórkę z pomarańczy • Upiecz buraki do miękkości z solą i skórką startą z…
Pokrój dorsza na mniejsze kawałki • Panieruj dwukrotnie w mące pszennej wymieszanej z solą i…
Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C • Oczyść mięso, posyp solą oraz pieprzem i…
OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…