PRZEGRZEBEK SMAŻONY NA MAŚLE
Pokrój kalafior i brokuły na małe bukieciki • Gotuj je przez minutę w osolonej wodzie •…

Pokrój kalafior i brokuły na małe bukieciki • Gotuj je przez minutę w osolonej wodzie •…

PIKLOWANE WARZYWA: Zagotuj wodę z octem i cukrem na zalewę • Podziel kalafior na różyczki •…

Podziel kalafior i brokuł na różyczki ● Obierz szalotkę i pokrój ją na cienkie krążki ●…

Podziel 2 awokado na 4 cząstki i wydrąż je • Przyrumień palnikiem do crème brûlée, przypraw…

Przyrumień piersi kurczaka na patelni, a następnie przypiecz je w piekarniku w 150°C, aż…

Już od dawna wiadomo, że słone i aromatyczne smaki doskonale komponują się z cebulą i…

Black Velvet to dwuskładnikowy drink składający się w równych częściach z szampana i stouta….

To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…

MAJONEZ: Do miski włóż żółtko, musztardę i ocet winny • Ubijaj, dodając cienkim…

Zetrzyj skórkę z pomarańczy • Upiecz buraki do miękkości z solą i skórką startą z…

Pokrój dorsza na mniejsze kawałki • Panieruj dwukrotnie w mące pszennej wymieszanej z solą i…

Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…