PRZEGRZEBEK SMAŻONY NA MAŚLE
Pokrój kalafior i brokuły na małe bukieciki • Gotuj je przez minutę w osolonej wodzie •…
Pokrój kalafior i brokuły na małe bukieciki • Gotuj je przez minutę w osolonej wodzie •…
Już od dawna wiadomo, że słone i aromatyczne smaki doskonale komponują się z cebulą i…
Black Velvet to dwuskładnikowy drink składający się w równych częściach z szampana i stouta….
To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…
MAJONEZ: Do miski włóż żółtko, musztardę i ocet winny • Ubijaj, dodając cienkim…
Zetrzyj skórkę z pomarańczy • Upiecz buraki do miękkości z solą i skórką startą z…
Podziel kalafior i brokuł na różyczki ● Obierz szalotkę i pokrój ją na cienkie krążki ●…
Pokrój dorsza na mniejsze kawałki • Panieruj dwukrotnie w mące pszennej wymieszanej z solą i…
Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C • Oczyść mięso, posyp solą oraz pieprzem i…
OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…
Przekrój śliwki na pół i wyjmij pestki • Obierz i pokrój cienko cebulę • W misce wymieszaj…