SELER PIECZONY, PASTA Z BAKŁAŻANA, SAŁATKA Z WIOSENNYCH WARZYW
Seler piecz w temperaturze 190°C do miękkości, a następnie pokrój na cienkie plastry •…
Seler piecz w temperaturze 190°C do miękkości, a następnie pokrój na cienkie plastry •…
OLEJ LAWENDOWY: Wszystkie składniki zmiksuj. KOMPRESOWANA KAPUSTA: Wszystkie składniki umieść w…
TATAR Z TROCI: Wymieszaj wszystkie składniki. OLEJ CHRZANOWY: Chrzan i olej blenduj około 5…
Marchew jest jednym ze słodszych warzyw uprawianych w Polsce. Gotowanie odbiera jej słodycz,…
BURACZANY MAJONEZ: Obrane i pokrojone buraki, obrane ząbki czosnku oraz pozostałe składniki…
KULA Z PURÉE Z POMIDORÓW: Podgrzej oliwę w rondelku i skonfituj w niej pomidorki • Kiedy…
Posiekaj drobno czosnek i oregano • Zetrzyj skórkę z cytryny • Wymieszaj z oliwą z oliwek,…
Zagotuj bulion warzywny • Dodaj bulgur, ponownie zagotuj i zdejmij garnek z palnika • Zostaw na…
Pomidory sparz we wrzątku, obierz i pokrój w concasse • Oliwki zblenduj lub pokrój drobno,…
PIKLOWANE WARZYWA: Zagotuj wodę z octem i cukrem na zalewę • Podziel kalafior na różyczki •…
Podziel 2 awokado na 4 cząstki i wydrąż je • Przyrumień palnikiem do crème brûlée, przypraw…
Przyrumień piersi kurczaka na patelni, a następnie przypiecz je w piekarniku w 150°C, aż…