MARYNOWANY ŚLEDŹ Z MAŚLANKĄ, OGÓRKIEM I KOPERKIEM
Opłucz filety śledziowe w zimnej wodzie i osusz • Podgrzej wodę • Dodaj cukier, sól i ocet…

Opłucz filety śledziowe w zimnej wodzie i osusz • Podgrzej wodę • Dodaj cukier, sól i ocet…

Podziel makrelę na kawałki • Ziemniaki pokrój w plastry • Obierz cebulę i pokrój w piórka…

Wyfiletuj makrelę i podziel na kawałki • Podsmaż na maśle • Posyp solą i pieprzem. SOS…

Prosty i nieco pożywniejszy wariant koktajlu krewetkowego z dorszem w roli głównej. Ogórek…

To szybkie i proste wiosenne danie. Gdy tylko pojawi się boćwina, możesz zastąpić nią szpinak,…

WINEGRET O SMAKU ANCHOIS: Posiekaj cebulę i anchois • Wymieszaj je z octem, olejem i pieprzem….

MARCHEWKI MARYNOWANE W IMBIRZE: Przygotuj zalewę z octu, cukru, wody i pokrojonego na kawałki…

W tym daniu warzywa można dowolnie wymieniać. Nic się nie stanie, jeśli ziemniaki zastąpimy…

Sprężyste i pełne smaku umami to danie dla miłośników owoców morza. Omułki smakują teraz…

Obierz jajka i posiekaj • Przełóż je do miski i dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i makrelę…