MUS TWAROŻKOWY Z OWOCAMI DZIKIEJ RÓŻY I WODĄ RÓŻANĄ
MASA TWAROŻKOWA: Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki i odstaw powstałą masę w chłodne…
MASA TWAROŻKOWA: Wymieszaj dokładnie wszystkie składniki i odstaw powstałą masę w chłodne…
Roztop masło • Dodaj mleko i podgrzej do 37°C • Do miski dodaj pokruszone drożdże i mieszaj,…
Oczyść łopatkę jagnięcą i zwiąż ją nicią • Włóż łopatkę do dopasowanego garnka i…
Sekret tej zupy tkwi w młodej cebuli, którą należy powoli smażyć na maśle, aż prawie się…
Już od dawna wiadomo, że słone i aromatyczne smaki doskonale komponują się z cebulą i…
Do przygotowania serka krukost doskonale nadają się resztki żółtego sera, które zostały po…
Black Velvet to dwuskładnikowy drink składający się w równych częściach z szampana i stouta….
Pokrój cebulę na duże kawałki • Przyrumień ogony wołowe i cebulę na oleju rzepakowym •…
Kolbę kukurydzy włóż na 30 minut do zimnej wody • Zgrilluj ją na grillu lub w piekarniku w…
Jarmuż opłucz i osusz, a następnie porwij na mniejsze kawałki • Odłóż część z nich do…
To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…
Do miksera włóż migdały i miel je przez 2 minuty • Następnie dodaj cukier puder i miksuj…