BULION Z JARMUŻU Z KREMEM MIGDAŁOWYM
Jarmuż opłucz i osusz, a następnie porwij na mniejsze kawałki • Odłóż część z nich do…
Jarmuż opłucz i osusz, a następnie porwij na mniejsze kawałki • Odłóż część z nich do…
To wyjątkowe połączenie. Słodkawy smak przegrzebków spotyka się z mineralnym smakiem…
Do miksera włóż migdały i miel je przez 2 minuty • Następnie dodaj cukier puder i miksuj…
Śledzia zamarynuj w soli i pieprzu na 8 godzin • Ocet, cukier i wodę zagotuj • Dodaj nagietek…
Wymieszaj wszystkie składniki winegretu • Pokrój orzechy brazylijskie • Tuż przed podaniem…
DZIEŃ 1: Nastaw piekarnik na 200ºC • Podłużną formę do pieczenia o pojemności 1½ litra…
Karpia oczyść, pokrój w dzwonka, dopraw solą i pieprzem • Cebulę pokrój w kostkę; czosnek i…
MAJONEZ: Do miski włóż żółtko, musztardę i ocet winny • Ubijaj, dodając cienkim…
Wymieszaj w misce suche składniki • Zagotuj w garnku olej, wodę i miód • Skrop nimi suche…
Te chrupiące kakaowe ciasteczka z paskiem nugatu pośrodku mają głęboki smak orzechów. Zastąp…
WHOOPIE CZEKOLADOWE: Rozgrzej piekarnik do 175ºC • Ubij masło, olej słonecznikowy i cukier •…
WHOOPIE KOKOSOWE: Przygotuj ciasteczka whoopie według przepisu podstawowego, dodając kokos do…