KURCZAK Z ESTRAGONEM PODAWANY Z FASOLĄ I KABACZKIEM
Podziel kurczaka na części, wyodrębniając udka, skrzydełka i pierś • Przekrój pierś i…
Podziel kurczaka na części, wyodrębniając udka, skrzydełka i pierś • Przekrój pierś i…
LETNIE PIKLE: Kalafiora podziel na mniejsze różyczki, marchewki pokrój na plasterki, a czerwoną…
KREM Z KUREK: Posiekaj szalotki • Kurki przesmaż na klarowanym maśle z tymiankiem i szalotką…
Wszystkie składniki powinny być schłodzone • Zagotuj bulion z kurczaka i ostudź go • Obierz…
Obierz pasternaki i pokrój je wzdłuż na plastry o grubości ½ cm • Grilluj je pośrednio,…
TURBOT MOUSELLINE: Turbota zmiksuj w malakserze • Powoli dodawaj śmietanę • Dopraw solą…
Pstrąga wyfiletuj, usuwając wszystkie ości • Większe kawałki smaż na patelni na rozgrzanym…
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200°C • Oczyść mięso, posyp solą oraz pieprzem i…
Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWEK I KOPERKU PODAWANY Z KREMEM KALAFIOROWYM
OLEJ KOLENDROWY: Zblenduj kolendrę z olejem, aż mieszanina nagrzeje się tak, że oddzielą się…
Marynuj morszczuka w soli przez godzinę • Zmyj sól • Gotuj sous vide 30 minut w temperaturze…
Ugotuj buraki • Na odrobinie oleju podsmaż jabłko, curry i szalotkę • Gdy podsmażone…