ANCHOIS NA CIEŚCIE FRANCUSKIM
Ugotuj ziemniaki • Rozwałkuj lekko ciasto francuskie • Ziemniaki pokrój w talarki, a cebulę…
Ugotuj ziemniaki • Rozwałkuj lekko ciasto francuskie • Ziemniaki pokrój w talarki, a cebulę…
Namocz listki żelatyny w zimnej wodzie na około 5 minut, a następnie dokładnie je odciśnij •…
Opłucz i osusz ręcznikiem papierowym udka kurczaka • Lekko przyrumień je na oleju • Wlej sos…
Zetrzyj skórkę z pomarańczy • Upiecz buraki do miękkości z solą i skórką startą z…
Prawdziwe orzechowe bomby warto serwować w małych porcjach – cechuje je intensywny smak….
Mnóstwo smaków, wśród których dominują kwaśne i pikantne. Wszystko idealnie się zgrywa z…
Pyszne danie, które pięknie prezentuje się na stole, kiedy odchodzące mięso odsłoni kość….
Ugotuj makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu • Rozgrzej olej w woku • Pokrój cienko…
Wymieszaj w dużej misce płatki orkiszowe, starty kokos, ziarna słonecznika i pestki melona • W…
Posiekaj drobno cebulę i zeszklij ją na jednej łyżce masła • Wymieszaj mleko, śmietanę i…
Ziarna słonecznika i pestki dyni wsyp na blachę i praż 7-8 minut w temperaturze 200°C •…
Gotuj buraki około godziny, aż będą miękkie • Opłucz w zimnej wodzie i zdejmij z nich…