SZPAJZA CYTRYNOWA
Sparz cytrynę wrzątkiem i osusz, zetrzyj skórkę na drobnej tarce, a następnie wyciśnij sok •…

Sparz cytrynę wrzątkiem i osusz, zetrzyj skórkę na drobnej tarce, a następnie wyciśnij sok •…

Przelej płyny do metalowego kubka • Wrzuć zmiażdżone liście mięty i wymieszaj całość •…

COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…

GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…

KLOPSIKI CIELĘCE: W misce wymieszaj bułkę tartą z mlekiem • Zetrzyj skórkę cytryny i…

Włóż wszystkie składniki do blendera i zmiksuj na gładką masę • Dopraw solą.

GNOCCHI: Ugotuj ziemniaki i przeciśnij je przez praskę • Posól i dodaj jajko • Wyrób…

Upraż orzechy na suchej patelni • Następnie posiekaj je drobno w robocie kuchennym razem z…

Ubij musztardę w proszku ze szwedzką musztardą i cukrem pudrem • Dodaj kremówkę i lekko ubij…

Obierz mango i pokrój je w drobną kostkę • Usuń z papryczki gniazdo nasienne, a następnie…

Obierz i posiekaj czosnek • Posiekaj pomidory i chipotle • Przełóż wszystkie składniki do…

Włóż wszystkie składniki do blendera i zmiksuj na gładką masę • Dopraw solą.