PODAWANA NA CIEPŁO SAŁATKA Z KURCZAKA Z CYTRYNĄ I Z BOCZKIEM
Dobrze znana sałatka, którą proponujemy w nowym wariancie – na ciepło. Wymieszaj składniki…
Dobrze znana sałatka, którą proponujemy w nowym wariancie – na ciepło. Wymieszaj składniki…
Nie ma chyba nikogo, kto nie lubiłby tej potrawy. Danie to wymyślono w Hotelu Rydberg –…
PURÉE Z CZARNYCH PORZECZEK: Zmiksuj porzeczki na purée, a następnie przecedź je przez sitko…
PURÉE Z BURAKÓW: Umyj buraki i przez około 40 minut gotuj je w wodzie, aż będą miękkie…
Sparz cytrynę wrzątkiem i osusz, zetrzyj skórkę na drobnej tarce, a następnie wyciśnij sok •…
Przelej płyny do metalowego kubka • Wrzuć zmiażdżone liście mięty i wymieszaj całość •…
COMBER JAGNIĘCY: Mięso natrzyj oliwą, shiso purple i pudrem jagnięcym • Dopraw solą i…
GICZ JAGNIĘCA: Dobrze posól gicz jagnięcą i obsmaż z każdej strony • Przełóż gicz do…
KLOPSIKI CIELĘCE: W misce wymieszaj bułkę tartą z mlekiem • Zetrzyj skórkę cytryny i…
Włóż wszystkie składniki do blendera i zmiksuj na gładką masę • Dopraw solą.
GNOCCHI: Ugotuj ziemniaki i przeciśnij je przez praskę • Posól i dodaj jajko • Wyrób…
Upraż orzechy na suchej patelni • Następnie posiekaj je drobno w robocie kuchennym razem z…